webnote

corner corner

Retreat i Torekov


Vistelsen kan "skräddarsys" efter behov , både vad gäller tema och tidslängd. Yoga center erbjuder två dubbelrum med gemensamt badrum, föreläsnings- och yogarum, kök och TV-rum. Består gruppen av mer än 4 personer, kan vi hjälpa till med boende i närheten. Yoga center har öppet för retreat för 1 till max 8 personer.

image

SAP © Staffan Andersson

image

SAP © Staffan Andersson

image

© Vikram Kaul

Retreat på Yoga center är en lösning för Er som vill tillbringa en lång week-end eller en hel vecka i lugn och ro på en liten bondgård ett stenkast från Torekov. Tiden kommer att fyllas med aktiviteter som "laddar upp batterierna":
yoga/meditation/pranayama
Tai Ji Chuan
studier av mat
våra relationer till mat
val av mat för maximal hälsa
vi förbereder och äter tillsammans "italiensk hälsokost" tillagad av lokala produkter
naturnära promenader på Bjäre-halvön, "Sveriges Toscana"
terapeutisk fasta (för mer information om metoden: http://www.drcinque.com och http://www.moinhos-velhos.com)

Klicka här för karta och vägbeskrivning

image

SAP © Staffan Andersson


image

SAP © Staffan Andersson

De mångtusenåriga avstressningsteknikerna från Indien, Tibet och Kina passar perfekt in i Bjäres fridfulla, natursköna miljö. Här möter vi den "riktiga" tystnaden, som fylls endast av naturens ljud. Vi möter kristallren luft, som absorberar dofter från hav och tång, fauna och flora. Det magiska ljuset skapas och intensifieras av mötet mellan himmel och hav. Här finns vinden med sina otaliga uttryck från skumpiskande raseri till mjuka smekningar.

Genom att tillämpa den koncentrerade uppmärksamhetsförmågan från yogaträningen i mötet med naturen, får vi ett mycket starkare intryck av allt naturen erbjuder. Detta är en direkt erfarenhet av att leva helt i nuet. "Carpe Diem", fånga ögonblicket, enkelt men inte alltid lätt.


Retreat i Riolo Terme i centrala Italien


Under 2005 kommer hälsoveckor att förläggas till de vackra, antika termalbaden, Riolo Terme, inte långt från Bologna.

Hotell och restaurang inom spaområdet är vana vid att gäster följer olika typer av utrensande dieter eller juice-fastar.
Anläggningen erbjuder olika typer av alternativmedicin och behandlingstyper under läkarkontroll.

Restaurangen serverar även full meny med områdets världsberömda specialiteter. Inom spa-området finns även ett golfhotell, och närheten till både Florence och Venedig gör Riolo Terme till en bekväm utgångspunkt för utflykter.

\karta"

corner